Game Ready

Game Ready

Game Ready este sistemul care combina terapia rece si compresia dinamica pentru a imbunatati si accelerează recuperarea. Comparativ cu tradiționalul protocol Repaus-Gheata-Compresie-Ridicare  (RICE: Rest-Ice-Compression-Elevation), Game Ready aduce un plus beneficii terapeutice. Acest sistem de crioterapie oferă o metodă proactivă pentru calmarea durerii, reducerea edemul, consumul de medicamente analgezice, grăbește sistemul natural de vindecare al țesutului și grăbește viteza de parcurgere a etapelor recuperării.

Beneficii terapeutice:

  • Prin scăderea temperaturii intramusculare este încetinit metabolismul celular, ajuntând corpul să reducă leziunile tisulare secundare.
  • Presiunea din manșoane ajută în realizarea unui contact perfect pe toata suprafața zonei pe care doriți să o tratați, permitând sistemului să răcească zona foarte rapid, îmbunătățind efectele crioterapiei;
  • Compresia dinamica ajută corpul să dreneze edemul acumulat în urma efortului fizic intens sau în urma unei accidentări, stimulând circulația sângelui și oxigenarea celulară necesare în refacerea țesutului.
  • Apa rece circulă rapid prin manșon reducând semnificativ edemul, spasmele musculare și durerea.

Date

26 Aprilie 2020

Tags

Fizioterapie